Psiquiatria

Psiquiatria

VEURE EQUIP MÈDIC

Psiquiatria

La Psiquiatria que practiquem, se centra en l’estudi, promoció, prevenció, diagnòstic, tractament i recuperació dels problemes o trastorns que afecten la salut mental.

Per això combina i complementa l’ús adequat dels tractaments mèdics convencionals i de les medicines complementàries validades científicament, tractant de fomentar un ús racional dels psicofàrmacs.

Es basa en el model biopsicosocial, i té en compte les característiques individuals de cada subjecte, així com el seu entorn i el seu context. Es promou la salut i la prevenció, i no només es tracta la malaltia quan ja està establerta. Es fa al pacient partícip actiu de tot el procés i se li proporciona tota la informació necessària perquè es converteixi en el cuidador principal de la seva salut des del coneixement.

Comprèn des d’accions dirigides a la millora de la salut mental en persones sense psicopatologia, a través d’uns estils de vida saludables i amb l’ajuda de teràpies complementàries, fins al tractament integral de les malalties mentals greus, sempre amb una avaluació personalitzada i de precisió .

S’ocupa de l’abordatge de condicions com l’estrès, els trastorns d’ansietat, la depressió, el trastorn bipolar, l’esquizofrènia i altres psicosis, les addiccions o el TDAH, entre d’altres.

 

EQUIP MÈDIC